WIE

Upgrade Estate realiseert en beheert vastgoedprojecten voor studenten en young professionals waarbij aandacht voor zowel investeerder als huurder voorop staat. We zijn vooral bekend als studentenhuisvester met het merk Upkot waarmee we actief zijn in gans België. Daarnaast zetten we volop in op het positioneren van nieuwe merken zoals Upliving, een urban woonconcept voor young professionals. De maatschappelijke focus, de unieke look en verregaande service onderscheiden onze projecten van de andere spelers op de markt.

Upgrade Estate speelt graag kort op de bal. Daarom integreren wij alle cruciale aspecten van een ontwikkeling ‘in-house’. De wisselwerking tussen onze verschillende divisies is noodzakelijk om een goed verloop van het bouwproces te garanderen. Upgrade Estate bestaat uit een verkoopsafdeling, een verhuurdienst Upkot en beheerdienst Upgrade Service, een bouw- en coördinatiebureau Up-Size en een eigen leverancier van groene energie Limoengroen.

Het enthousiasme van onze medewerkers is dé motor om onze klanten-en huurderstevredenheid positief te beïnvloeden.                                                                                                                                                                                                                     

FILOSOFIE

Ons concept moet zichzelf op elk moment kunnen verfijnen en perfectioneren.  Als creatieve ontwikkelaar met een visie denken we ‘out of the box’ en laten we onze projecten steeds verder groeien. De impulsen die we ontvangen van huurders en investeerders spelen hierin een sterke rol.

Een positieve benadering van buurtbewoners, stadsdiensten en onderwijsinstellingen staat voorop. Studenten vormen de kennis van de toekomst, en wij kunnen hierin een meerwaarde betekenen. Goed beheerde studentenhuisvesting vormt een goede basis, maar de sociale context waarin dit gebeurt biedt heel wat extra kansen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen start met investeren in lange termijnrelaties. Samen genieten van een mooie realisatie is de kers op de taart.